söndag 25 juli 2010

Sent påtänkt kanske

Jag bloggar ju inte övermåttan mycket nu för tiden. Har egentligen ingen aning om varför, det är ju roligt att skriva och få kommentarer från er. Men hur som haver, det blir liksom ingen stuns i texterna, inget som inspirerar tillräckligt och därför inget skrivet.

Jag lägger ner en stund, igen, så får vi se när jag återkommer och om.

Sista semesterveckan börjar imorgon och redan har lite jobbångest dykt upp i ett mail. Jaja, nu ska jag strunta i den saken och ägna mig åt några böcker jag just fått av snäll syster. Att ligga i soffan och läsa och vänta ut skitvädret och samtidigt kurera en liten förkylning är inte fy skam det heller.

Ha det gott och var rädda om er.

Markattan, over and out!

Ps Även om jag sällan kommenterar era blogginlägg så ska ni veta att jag läser dem.

fredag 16 juli 2010

Hemma igen

Nu har vi landat, ställt ifrån oss resväskorna, kollat läget här hemma, mailat nya vänner och går mest omkring och är trötta och njöda.

Vi har haft en fantastisk vistelse i Kroatien, två härliga veckor med sol och bad, god mat och gott vin. Vi har vilat, och njutit, pratat och bara varit. Några bilder har tagits och mer om dem senare.

Vi har tränat vår sarkasm till oanade höjder och vändit ut och in på oss för att hitta lämpliga namn på dem vi delat semesterort med.

Vi har undvikit allt vad datorer, internet, mobiler och kontakt med omvärlden heter. Vi har med andra ord bara varit. Det har varit närande och givande på alla de sätt.

Imorgon bär det av med buss och tåg till Mariestad av alla platser och där köper vi oss förhoppningsvis en ny bil. Den andra pärlan fick vi ge upp när försäkringsbolaget inte ville pynta mer till verkstaden. Håll tummarna för att vi åker ståndsmässigt hem imorgon, vi börjar bli lite trötta på kollektiva transportmedel nu.

Sen ska här röjas lite och klippas gräs och vattnas en hel del mycket törstiga växter. 19-åringar är bra på mycket men att ta hand om ett hem i två veckor är väl inte deras bästa gren om man uttrycker sig milt. Men huset står kvar och det mesta lever, dock saknar vi en lillmesse som inte synts till än. Hermes den lille godingen saknas oss och vi hoppas ju att han snart dyker upp, om inte annat för att äta.

Nu återstår det bara för mig att läsa ikapp mig på era förträffliga bloggar och sen blir det bingen en stund. Oj så trötta vi är efter den här turen. Jag lovar att berätta mer senare.

Markattan, smuttar lite på taxfreespriten

torsdag 1 juli 2010

Nu så

Allt är packat och klart.

Imorgon bär det av och så här dags är vi på plats i paradiset.

Vi hörs om några veckor.

Ha det så gott så länge, det tänker vi ha!

Markattan, snart i Kroatien