fredag 16 juli 2010

Hemma igen

Nu har vi landat, ställt ifrån oss resväskorna, kollat läget här hemma, mailat nya vänner och går mest omkring och är trötta och njöda.

Vi har haft en fantastisk vistelse i Kroatien, två härliga veckor med sol och bad, god mat och gott vin. Vi har vilat, och njutit, pratat och bara varit. Några bilder har tagits och mer om dem senare.

Vi har tränat vår sarkasm till oanade höjder och vändit ut och in på oss för att hitta lämpliga namn på dem vi delat semesterort med.

Vi har undvikit allt vad datorer, internet, mobiler och kontakt med omvärlden heter. Vi har med andra ord bara varit. Det har varit närande och givande på alla de sätt.

Imorgon bär det av med buss och tåg till Mariestad av alla platser och där köper vi oss förhoppningsvis en ny bil. Den andra pärlan fick vi ge upp när försäkringsbolaget inte ville pynta mer till verkstaden. Håll tummarna för att vi åker ståndsmässigt hem imorgon, vi börjar bli lite trötta på kollektiva transportmedel nu.

Sen ska här röjas lite och klippas gräs och vattnas en hel del mycket törstiga växter. 19-åringar är bra på mycket men att ta hand om ett hem i två veckor är väl inte deras bästa gren om man uttrycker sig milt. Men huset står kvar och det mesta lever, dock saknar vi en lillmesse som inte synts till än. Hermes den lille godingen saknas oss och vi hoppas ju att han snart dyker upp, om inte annat för att äta.

Nu återstår det bara för mig att läsa ikapp mig på era förträffliga bloggar och sen blir det bingen en stund. Oj så trötta vi är efter den här turen. Jag lovar att berätta mer senare.

Markattan, smuttar lite på taxfreespriten

7 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Lellnessen kanske också stuckit på semester?
Låter som om ni haft det härligt. Ta den där bilen och stick norr över en stund vetja.

Pillargontanten sa...

Låter som en alldeles underbar semester :O) Hoppas Lillen kommer tillbaka!

nillas liv på pinnen sa...

Låter som en sån semester som jag skulle behöva. Inte en massa folk som stör en hela tiden. Bara en.

Osloskånskan sa...

Har tänkt såå på dej/er!
Bra tur tydligen, gott att höra!

Kramen!

Markattan sa...

Ja vi har som sagt haft det underbart skönt. Ingen Hermes så långt ögat når dock och det oroar mig för han är gårdstrogen och mycket sällskaplig.

Markattan

Jag, Lobelia sa...

Gläder mig att ni haft det så bra som ni förväntade er! Även om det varit tomt i din blogghörna... Hoppas att nu lugnet får hålla i sig även efter hemkomst.

Ännelaij sa...

Det låter som om ni haft det preciiiiiiiiiis så bra som ni behöver och har förtjänat.
:)
Roligt att du är tillbaka.

Men..lillen då?
Hmmm..har han kommit tillbaka än?
Lite orolig blir även jag.