söndag 13 februari 2011

Presenten,

I markattehemmet brukar hemkommande familjemedlemmar hojta HALLÅÅÅ när de träder innanför dörren. Så gör inte jag eftersom jag tänker mig att någon kan ha tagit sig en liten lur efter jobbet, eller så. Det brukar resultera i att hemmavarande person/er hojtar till mig när jag står i farstun.

Inte så i torsdags, det var knäpptyst, så där så att man anar ugglor. Jag hängde av mig och fick på mig tofflorna och tassade in mot husets kärna, arbetsrummet med fina kaminen och sköna fåtöljerna.
Två tindrande pojkar, Söta halvan och bonuspojken alltså, hade tänt levande ljus, hällt upp rosa bubbel med frysta björnbär i vackra glasen. På bordet låg snyggaste paketet någonsin.

Till mig. Oj vad nervös jag blev... Av outgrundlig anledning.i paketet låg en "padda" eller iPad som vanligt folk säger. Söta halvan tyckte allt att jag skulle ha en sådan utan att jag känt behovet. Det har han tyckt ända sen han råkade ha sönder min tuschpad på minidatorn jag köpte för några år sedan.....

Och tänk va, på bara några dagar kan jag bli helt beroende av en sån här goding. Jag älskar den, lätt att använda, lätt att bära med sig och full med bra och alldeles "nödvändiga" prylar.

Vilken fantastisk man jag har, jag älskar honom också!

Markattan

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Åh! Är allt jag kan säga. Och grattis!

Den hemska tvillingen sa...

E de inte så att tvillingar apselut och alltid har likadana grejer? Jo så är det bestämt! Nu väntar jag på min padda.
Och det var jag som felaktigt tryckte på reaktions-tjaknappen. Det var inte meningen!

Markattan sa...

Singelmamman, åh är ett bra ord! Jag vet inte hur många Åh jag har sagt sen i torsdags. Hoppas det kommer en padda i din väg!

Tvilling, vet inte det jag, har just ingen resa att se fram emot....
Att trycka fel är mänskligt, att tycka fel? Nope, där går gränsen :-)

Markattan och Paddan

Osloskånskan sa...

Bara så där? ade det varit här hade jag anat ugglor i mossen (antagligen med god grund).

Varför fick du en sån?

Den hemska tvillingen sa...

Jag som var säker på att du skulle skriva "men du har ju kysst en groda ju"!

Markattan sa...

Osloskånskan, han har haft dåligt samvete för att min mini- pc gick sönder och så tycker han synd om mig för att jag gör allt i min iphone som ju är myyycket mindre. Och så visste han ju att jag skulle älska den!

Tvilling, det behövde jag ju inte skriva, det vet ju alla!

Markattan