onsdag 28 oktober 2009

Oj vad tiden gårHej på er!

Väldans vad tiden går fort när man har roligt. Nu har det ju gått flera dagar sen jag pratade lite med er och skoj har jag haft, nästan hela tiden.

Jag har massor att göra på jobbet och har till och med fått lite utökade uppgifter, bland annat tar jag över en liten del av chefens göromål och det känns ju fint.

Annars är det lugna gatan här hemma, vi sitter mest vid kaminen och värmer fötterna efter arbetsdagen, läser lite och mår gott. En och annan katt ska klappas och något litet i kistan behövs också. För tillfället är det Gi som står på tapeten, undviker allt vad kolhydrater heter och har faktiskt lyckats sluta med socker i kaffet. Ujujuj vad bittert det är, trots mjölk, så man kan nästan påstå att jag slutat dricka kaffe. Inte blir det många muggar på en dag i alla fall.

På tal om skoj, idag fick jag mail från en av mina trevliga bloggläsare, hon skrev att hon var glad att mitt blogguppehåll inte hade blivit så kort.... Jag förstod ju att hon menade för långt men skrattade gott gjorde jag allt. Nu hoppas jag att vi snart får tid att träffas och snacka lite skit, eller allvar, och äta en bit mat ihop igen. Det är så himla trevligt och ger ny energi i tillvaron.

Eftersom Söta halvan hålls på styrelsemöte av något slag får jag fatta mig kort och ge mig ut i kyl och frys för att se vad jag ska äta ikväll. Sen ska jag ringa och höra hur det är med gamla Frallan, jag hoppas att jag inte får tråkiga besked. Risken är dock stor för han var så skröplig sist jag träffade honom.

Ha det nu så gott i onsdagsmörkret så hörs vi någon annan gång.

Markattan

2 kommentarer:

Maud sa...

Du tar över lite av chefens uppgifter, tar du lita av hans/hennes lön också då hoppas jag??!
=)

Markattan sa...

Nja det tror jag inte men vi ska väl löneförhandla vad det lider...

Markattan