måndag 29 mars 2010

Min senaste idol

Den här killen verkar veta vad han sysslar med, rolig är han också. Jag har varit tveksam länge eftersom han alltid snackar om muslimer. Nu har han vidgat vyerna och tar ett större grepp på religionstolkarnas förmåga att skapa jävelskap.

Vad tycker du?

Markattan

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Hahahaha1 Jättekul och med ett sånt allvarligt tonläge! "Om så satan själv stått på balkongen..." jättekul absolut. Min röst får han och du.

Anonym sa...

Jag gillade denna klipp. Och det var kul att lyssna på. Nina

Speja sa...

Åh, måste erkänna att jag började lyssna men inte orkade fortsätta - har en gräslig huvudvärk och inte blev det bättre nu...

Hoppas allt är bra med dig, det var ett tag sedan jag tittade in!

Markattan sa...

Singelmamman, Ja visst är han bra och det bästa är att han menar varje lite stavelse på fullt allvar. Tänk att brinna för något så in i norden och kunna uttrycka det så väl.

Tvillingen, Engagemang var ordet!

Nina, det finns mängder på youtube.

Speja, Du är saknad när du inte är här. Å andra sidan har jag förstått att du haft mycket omkring dig. Och en annan är ju inte värst vidare på att titta in till dig heller. Tusan att man ska jobba och ha sig så mycket... Hoppas att inte mitt inlägg gav dig huvudvärk och att du kryar på dig strax,

Markattan

nillas liv på pinnen sa...

Jag ser inte vem det är, ser bara en ruta med ett kryss.
Men säger du att han är din idol så måste han ju vara särdeles bra!

Markattan sa...

Nilla, då ska du ut på youtube och söka på Pat Condell. Han har gjort en massa grejer, är rolig och på pricken för det mesta.

Markattan

furman sa...

Han har så rätt, och jag hoppas att han har ett bra jobb på något TV-bolag så hans röst får höras mer. Allt skit från "kyrkan" och från "muslimer" kommer från gubbjävlar med makt, det har inget med Gud eller Allah att göra.

Markattan sa...

Furman, Ja man önskar att han fick ordentlig spridning. Gubbjävlar med makt ska man passa sig för, de har en tendens att göra mer skada än nytta.

Glad Påsk på dig

Markattan