söndag 24 januari 2010

Vad var det jag skrev?

Vill bara göra er ytterligare uppmärksamma på att det finns all anledning att se upp för Sverigedemokraterna.

Jag fick en kommentar från en som, efter lite, mycket lite, efterforskning, visade sig tillhöra partiet och efter lite mer efterforskning visar sig ha lagt en motion för införandet av DÖDSSTAFF. Jag tänker inte länka, ni är tillräckligt kluriga för att leta reda på bloggen samt inläggen som handlar om den motionen, och själva bilda er en uppfattning om saken.

Markattan, baxnar åtskilligt

9 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Ja vad ska man säga, måtte folk begripa vad det där partiet har för planer innan det är för sent.

Anonym sa...

Löjligt.

Om det är dödsstraffsmotionen till SD:s landsdagar du menar så var det över 30!! Ombud som gick upp i talarstolen och fördömde denna.

Resultatet vid voteringen blev 122 emot och endast 3 för.

Ann o Nym

Selma sa...

På något sätt måste man ändå kunna skilja känsla från förnuft. Det finns brott där jag KÄNNER att dödsstraff vore för lindrigt men mitt förnuft vill absolut inte leva i ett samhälle där vi ger upp hoppet om någon enda människa. Visst en del bättrar sig kanske inte men utan hopp tror jag att samhället blir hårdare och med mer våld i stället för mindre.

nilla sa...

Om man läser de utdrag ur SD's partiprogram som du citerade i ditt förra inlägg så är det helt logiskt att det partiet drar till sig dödsstraffsförespråkare. Med den människosyn som där uttrycks blir dödsstraff en naturlig konsekvens.
Sen kan SD-folk två sina händer bäst de vill. Det blir inte speciellt trovärdigt.

Markattan sa...

Ann o nym, Löjligt?

Det är möjligt att över 30!! ombud var uppe i talarstolen och fördömde motionen. Men om man läser den blogg som motionsläggaren innehar så får man ju en helt annan bild av antalet dödsstraffsförespråkare i partiet. Och då slutar plötsligt mitt inlägg att vara löjligt.

Markattan

Osloskånskan sa...

Fint. Man får hoppas dom börjar i dom egna leden!

Speja sa...

Hej och hå, alltså. Det slutar aldrig.

Osloskånskan sa...

Kolla hos zvammel.blogspot.com
/K

imse sa...

Bra, vi får inte ge upp kampen mot de här människofientliga personerna.